Priser

De flesta av våra tjänster berättigar till RUT-avdrag, vilket betyder att du som privatkund betalar 50%  av priset.  Här finns en länk till Skatteverket med en beskrivning av RUT-avdraget.

Exakta priser beror till exempel på storleken på din trädgård, längden på din häck med mera. Nedan finns vägledning till våra priser, samtliga priser nedan är med RUT-avdrag. Hör av dig så räknar vi ut priset för just ditt projekt.
Ibland behöver vi åka ut och titta på din trädgård för att beräkna priset men oftast räcker det att du skickar några bilder med mobilen. Vi tar inte betalt för att titta på jobb, däremot tar vi ut en avgift för resor om vi tar på oss uppdraget.

Anläggning av rabatter och grönsaksland

Vi hjälper dig med anläggning av nya rabatter och grönsaksland. Hör av dig med din projektidé så ger vi råd och räknar på priset.

kontakta oss för prisförslag

Trädbeskärning

Hur lång tid det tar att beskära ett träd beror på hur trädet ser ut. I normalfallet tar det 1,5-3 timmar att beskära ett träd.

från 500 kr

Klippning av buskar och häckar

Att beskära en eller ett par buskar tar inte så lång tid, ungefär en timme brukar räcka. För fler buskar och häckar tar det lite längre tid. Hör av er så hjälper vi er beräkna priset.

från 295kr

Skötsel

För enstaka skötseluppdrag tar vi 295 kr i timmen. Du kan välja att köpa ett visst antal timmar så gör vi så mycket vi hinner under den tiden eller så bestämmer vi vad du vill ha gjort och tar betalt för den tid det tar. Vi ger alltid en uppskattning av tidsåtgången om du vill ha det. 

från 295kr

Övriga kostnader

Vi tar en avgift om 20 kronor per mil för reskostnaden. Kostnader för material som till exempel gödsel, täckbark, jord plantor och annat tillkommer.  Det kan också tillkomma kostnader för avfallshantering vid större mängder ris eller annat avfall.
Du får alltid tydlig information om priset innan vi börjar.

20 kr/mil