Inför säsongen 2022 söker vi fler medarbetare 

Beskrivning av jobbet
Huvudsakliga arbetsuppgifter är skötsel av privata trädgårdar och arbete i vår perennodling med bevattning och skötsel. Beroende på färdigheter och intressen finns också möjlighet att arbeta med beskärning och anläggning med mera. Hos oss får du både arbeta tillsammans med kollegor och vara ute själv på egna uppdrag. Arbetet är omväxlande, både när det gäller vad du gör och var du är.

Vi söker:
För den här tjänsten behöver du ha ett genuint trädgårdsintresse. Du behöver också dela våra värderingar om natur och miljö. För att trivas hos oss bör du vara flexibel då arbetet är så omväxlande och noggrann eftersom vi strävar efter hög kvalitet och god service.

Trädgårdsutbildning och erfarenhet från trädgårdsbranschen är önskvärt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken inom till exempel handel eller restaurang.
B -körkort är ett krav och BE-behörighet eller mer samt erfarenhet av maskiner är meriterande.

Arbetstid:
Vi söker både säsongspersonal på heltid (1 april - 30 september) och timanställd personal. Möjlighet till sommarledigt under semestertiden finns.
Arbetstiden är normalt vardagar kl 7-16 men möjlighet att komma överens om annan tid kan finnas vid behov.

Om oss:
Vi är ett familjeföretag som främst riktar oss till privatpersoner men vi har även företag och bostadsrättsföreningar bland våra kunder. Vi utför uppdrag inom anläggning, skötsel, planering/trädgårdsdesign och rådgivning. Dessutom har vi en egen perennodling där vi odlar ca 150 olika sorters perenner som säljs till våra egna kunder samt genom vår gårdsförsäljning.

När du arbetar med oss representerar du vårt varumärke Alsätters trädgårdar. Vi vill präglas av hög kvalitet, personlig service och hög kunskap. Vi vill stå för trädgårdsglädje och värna om vår miljö. Du kan läsa mer om våra tankar omkring miljö och Agenda 2030 på vår hemsida.

För oss är det mycket viktigt att våra medarbetare trivs och att vi alla tillsammans bidrar till en härlig arbetsmiljö. Vi välkomnar att våra anställda utvecklar egna intressen inom trädgård och hittar sin specialitet, vi diskuterar gärna hur det kan göras i praktiken på jobbet.

Ansökan:
Vi genomför intervjuer löpande och kan komma att anställa så snart vi hittar rätt person. Skicka in din ansökan med meritförteckning och personligt brev om dig själv till info@alsatterstradgardar.se Ange gärna löneanspråk. Eventuella frågor besvaras via info@alsatterstradgardar.se