Om oss

Vi är ett familjeföretag som erbjuder tjänster inom beskärning, trädgårdsskötsel, planering av trädgårdar och anläggning. Vi utför uppdrag i Söderköping, Norrköping och Linköping med omnejd. 

Fredrik är särskilt duktig på beskärning och skötsel av fruktträd, prydnadsträd och buskar. Dessutom är han skicklig med både grävmaskin, trimmer och andra maskiner i trädgården. Som den problemlösare han är tar han sig an många olika typer av uppdrag med stor noggrannhet och engagemang.

Linas specialitet är prydnadsväxter med tonvikt på perenner. Hon vet hur man väljer rätt växt för varje plats och hur man skapar förutsättningar för att växter ska trivas. Med en bakgrund som miljövetare har hon stor kunskap om hållbarhet och samspelet mellan trädgård, natur och djurliv. Lina skriver alla inlägg i trädgårdsbloggen och ger gärna råd och tips när du planerar din trädgård och tar fram skisser för nya rabatter och liknande.

Vi har båda en stor passion för att skapa njutbara trädgårdsrum och ett intresse för att förena det estetiskt tilltalande med ett praktiskt trädgårdsliv. I grunden finns ett genuint intresse för hållbarhet, hälsa och natur. För oss är det viktigt att hjälpa våra kunder njuta mer av sina trädgårdar och skapa förutsättningar för ett bra  och härligt trädgårdsliv på lång sikt!

Alla bilder på vår hemsida är tagna av oss, antingen i vår egen trädgård eller i vackra trädgårdar vi har besökt.

Organisationsnummer: 559232-2910