Om oss

Vi är ett familjeföretag som tillsammans med våra medarbetare erbjuder tjänster inom beskärning, trädgårdsskötsel, planering av trädgårdar och anläggning.  Vi är certifierade enligt Brandskyddsföreningens Heta arbeten och utför själva alla cortenarbeten och liknande som kräver svetsning. Vi utför uppdrag i Söderköping, Norrköping och Linköping med omnejd. 

Sedan 2021 har vi också gårdsförsäljning av perenner, bärbuskar med mera från våra egna odlingar. 

Fredrik är särskilt duktig på anläggning och en skicklig grävmaskinist. Som den problemlösare han är tar han sig an många olika typer av uppdrag med stor noggrannhet och engagemang och tar allt praktiskt ansvar för våra anläggningsprojekt.  Fredrik har ett stort intresse för träd och är certifierad fruktträdsbeskärare enligt Svensk trädgård. Han ger dig gärna råd om skötsel av dina frukt- och prydnadsträd. 

Linas specialitet är prydnadsväxter med tonvikt på perenner. Hon vet hur man väljer rätt växt för varje plats och hur man skapar förutsättningar för att växter ska trivas. Med en bakgrund som miljövetare har hon stor kunskap om hållbarhet och samspelet mellan trädgård, natur och djurliv. Lina skriver alla inlägg i trädgårdsbloggen och ger gärna råd och tips när du planerar din trädgård och tar fram skisser för nya rabatter och liknande.

Vi har båda en stor passion för att skapa njutbara trädgårdsrum och ett intresse för att förena det estetiskt tilltalande med ett praktiskt trädgårdsliv. I grunden finns ett genuint intresse för hållbarhet, hälsa och natur. För oss är det viktigt att hjälpa våra kunder njuta mer av sina trädgårdar och skapa förutsättningar för ett bra och härligt trädgårdsliv på lång sikt! 

Våra medarbetare

Nadja har bland annat erfarenhet som trädgårdsmästare på Schaeffergården i Danmark. Hon är särskilt skicklig när det gäller det lilla extra. Med stor noggrannhet sköter hon trimning, rabattkanter, ansar häckar och buskar med mera. Tack vare mångårig erfarenhet som trafiklärare är Nadja dessutom duktig på att arbeta med alla sorters maskiner och sköter gärna om kantskärning, jordbearbetning och liknande. Nadjas största passioner i trädgården är beskärning samt trädgårdshistoria i både teori och praktik.

Kalle arbetar främst med anläggningsprojekten där han bland annat bygger odlingsbäddar, installerar bevattningssystem och kör lastmaskin. Kalle är också duktig på allt som har med dammar att göra, som installation av pumpar, skötsel av fiskar, plantering av dammväxter med mera. Med sitt lugna och eftertänksamma sätt är han duktig på praktisk problemlösning - något som uppstår i alla projekt! Kalles största passioner i trädgården är grönsaksodling och kompostering med Bokashimetoden. 

Fanny har en examen från Göteborgs universitet i trädgårdens hantverk och design. Från sin utbildning har hon bland annat stor kunskap om att vårda och restaurera äldre trädgårdar och ger gärna råd om tidstypiska växter och skötsel. Fanny kommer att arbeta både ute hos våra kunder med beskärning, skötsel och anläggning och i perennodlingen.  Fannys största intresse i trädgården är växtförökning och odling och efter att praktiskt taget ha vuxit upp i en blomsteraffär har hon en alldeles särskilt fin känsla för service.

Arbetsmiljö

Alsätters trädgårdar ska vara en trygg och härlig arbetsplats där vi och våra medarbetare trivs och utvecklas. Du hittar vår arbetsmiljöpolicy här.


Alla bilder på vår hemsida är tagna av oss, antingen i vår egen trädgård, våra kunders trädgårdar eller i vackra trädgårdar vi besökt.

Organisationsnummer: 559232-2910